Abonnement

Als je nou nog niet zo goed weet of je nou moet kiezen voor sim only prepaid of dat je toch beter voor een sim only abonnement kunt gaan, dan kun je evengoed kennismaken met één van de prepaid sim only providers die op de voorpagina staan.

Aangezien je het in principe vrijblijvend kunt uitproberen (je krijgt meer beltegoed terug dan dat je geld hoeft te betalen voor de sim only prepaid kaart) verlies je er niks mee. Kom je erachter dat je het met prepaid niet gaat redden, dan ben je daar in elk geval uit en is een abonnement blijkbaar beter geschikt voor jouw belgedrag.

Ons advies is daarom ook: Probeer het gewoon uit, want de aanbiedingen zijn er naar om het gewoon eens uit te proberen. Misschien ben je iemand die helemaal niet twijfelt en dat je al weet dat prepaid sim only bij je past. Dan pak je natuurlijk ook gewoon één van die aanbiedingen aan.

Sim only prepaid is echt aantrekkelijk als je niet echt een frequente beller of sms’er bent. Ben je dat wel, dan zul je merken dat je snel door je gratis beltegoed heen bent als je sim only prepaid uitprobeert bij één van de providers met zo’n goede aanbieding.

This entry was posted in Artikelen and tagged , , , . Bookmark the permalink.