Goedkoopste prepaid

Als je op zoek bent naar de goedkoopste prepaid aanbieder kun je bij ons direct zien wie dat is. En het mooie is eigenlijk dat er geen concurrentie is voor de beste prepaid aanbieder, want er is er 1 die er met kop en schouders bovenuit steekt. Als we deze goedkoopste prepaid aanbieder dan vergelijken qua bereik en dergelijke kunnen we ook niet stellen dat ze onderdoen voor de concurrentie, want ze maken gebruik van het netwerk van KPN. Het netwerk van KPN staat bekend als een van de beste netwerken van ons land.

Wie is dan deze goedkoopste prepaid aanbieder?

goedkoopste prepaid simkaartDe aanbieder met de goedkoopste prepaid deal is Simyo. Bij sommigen gaat er wellicht een belletje rinkelen terwijl deze naam voor anderen compleet nieuw is. Toch is Simyo al jaren actief op het gebied van sim only prepaid. Door enkel de focus op sim only te leggen mag Simyo als een ware specialist worden gezien. Dit komt ook duidelijk naar voren in de prijzen, want er is geen aanbieder die aan deze lage prijzen kan tippen.

Bekijk het overzicht met sim only prepaid aanbieders om te vergelijken

Als je nu kiest voor Simyo krijg je direct nog wat gratis beltegoed op je prepaid simkaart ook, want voor een simkaart betaal je nu 5 euro terwijl je er 7,50 euro beltegoed voor krijgt. Aangezien Simyo prijzen heeft die tot wel 3 keer goedkoper zijn dan concurrenten als Telfort en Vodafone zul je ook nog eens een hele tijd met je beltegoed kunnen doen.

Om gebruik te kunnen maken van de goedkoopste prepaid aanbieding kun je naar de website van Simyo gaan en daar direct een aanvraag voor een simkaart indienen. Deze zal dan binnen 1 of 2 werkdagen bij je in de bus vallen zodat je snel kunt beginnen met profiteren van de goedkope prijzen.

Wat je ook nog zou kunnen doen om nog meer voordeel te krijgen is de simkaart alvast opwaarderen als je deze gaat bestellen. Als je namelijk alvast 10 euro opwaardeert krijg je er nog eens 5 euro gratis bij. Als je het op die manier doet betaal je wel iets meer voor je simkaart, maar uiteindelijk ontvang je meer gratis beltegoed. Zo wordt een toch al goedkope prepaid aanbieder alleen nog maar goedkoper.

Als je hieronder op de afbeelding klikt kun je al direct je prepaid simkaart bestellen.

goedkope prepaid aanbieding simyo

This entry was posted in Artikelen and tagged . Bookmark the permalink.