Goedkoopste sim only

Wie is nu eigenlijk de goedkoopste sim only aanbieder van het hele gezelschap? We hebben het antwoord op deze vraag eigenlijk al gegeven op de hoofdpagina. Als we puur kijken naar tarieven is dat Simyo.

Wat je echter niet ziet in het overzicht op de hoofdpagina, maar wat wel zo is, is dat Ben eigenlijk de goedkoopste sim only prepaid providers is. De tarieven in het schema op de hoofdpagina zeggen dat het anders is, maar als je eenmaal gaat opwaarderen bij Ben kun je al bellen en sms’en vanaf 9 cent. Deze tarieven zijn dan vervolgens voor 30 dagen geldig. Daarna val je dus weer terug in de originele tarieven zoals die op de hoofdpagina staan vermeld. Deze 2 providers scoren goed op de tarieven, maar we vinden dat Tele2 in deze ook vernoemd mag worden met haar topaanbieding van de 20 euro beltegoed.

Sim only is toch altijd duur?

Als we prepaid sim only inderdaad vergelijken met een sim only abonnement kunnen we alleen maar concluderen dat vanzelfsprekend de tarieven hoger zijn. Daarentegen zul je waarschijnlijk een stuk minder van je telefoon gebruik maken dan de gemiddelde medemens waardoor prepaid nog steeds rendabel is. Voor een sim only abonnement zou je zeker even een kijkje moeten nemen bij Simyo of Youfone, aangezien zij over het algemeen zeer scherpe aanbiedingen hebben.

This entry was posted in Artikelen and tagged , , . Bookmark the permalink.