Internet

Het is ook mogelijk om te internetten met sim only prepaid. Echter is dit wel wat aan de prijzige kant, en wanneer je hier echt naar op zoek bent is het misschien niet onverstandig om te denken aan een sim only abonnement. Hier heb je al voor zeer weinig geld een redelijke databundel.

Als je namelijk met prepaid mobiel gaat internetten betaal je bij sommige providers 30 cent per MB (wat op zich nog meevalt) en bij anderen 10 cent per 100 KB. Ook hier zitten dus wat verschillen in. Wij zijn er hier echter niet vanuit gegaan dat mobiel internet een grote rol speelt bij sim only prepaid, aangezien de meeste mensen die hiernaar op zoek zijn voornamelijk bellers en sms’ers zijn. Als dit op lage schaal voorkomt is sim only prepaid zeker rendabel.

De data die je koopt wanneer je prepaid op het internet wilt en de bedragen die hieraan zijn gekoppeld zijn vastgesteld. Het is dus niet zo dat wanneer je minder hebt geïnternet dan dat je hebt gekocht je het overgebleven bedrag terug krijgt. Zo werkt het helaas niet. Nou is dit ook niet echt van groot belang, aangezien zowel de data als de bedragen die je hiervoor moet neertellen niet van dusdanige grootte zijn dat dit zorgwekkend is.

This entry was posted in Artikelen and tagged , . Bookmark the permalink.