Onbeperkt internet

Met prepaid is er geen mogelijkheid tot onbeperkt internetten vanaf je mobiele telefoon. Mocht je toch graag onbeperkt willen kunnen internetten vanaf je mobiele telefoon, dan kun je beter voor een telefoon abonnement kiezen waarbij dit wordt mogelijk gemaakt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de abonnementen van T-Mobile of Youfone. Houd er echter wel altijd rekening mee dat er bij onbeperkt internet bij een telefoon abonnement een addertje onder het gras zit. Na bereik van de datalimiet kan er namelijk nog altijd worden geïnternet, maar streamen of iets dergelijks wat veel data vereist is vanaf dat punt niet meer mogelijk, omdat daarvoor de internetsnelheid te laag zal zijn.

Grote databundels voor prepaid internet

In feite is onbeperkt internet voor prepaid onzin, want er zijn voor prepaid internet behoorlijk grote databundels te kopen, waardoor het helemaal niet nodig is om onbeperkt te kunnen internetten. Hierbij gaan we er uiteraard niet vanuit dat je met prepaid internet de hele dag video’s wilt gaan streamen en dergelijke, want dan zal zelfs de grootste databundel nog in no-time op zijn.

Doe je echter gewoon normale dingen op het internet die gemiddeld dataverbruik kennen, dan moet je met de prepaid databundels die de providers op dit moment aanbieden toch zeer goed uit de voeten kunnen. Kun je dit niet, dan zit er niets anders op dan te gaan kijken naar een telefoon abonnement met de optie tot onbeperkt mobiel internet.

This entry was posted in Artikelen and tagged , . Bookmark the permalink.