Overstappen

Wat natuurlijk fantastisch is aan prepaid sim only is dat je kunt overstappen wanneer je daar zelf zin in hebt. Volgens ons is dat ook waardoor de enorme populariteit van prepaid sim only te verklaren is. Het is ontzettend handig en als je eens wilt wisselen van provider heb je dat zo gedaan. Vandaar dat je ook eenvoudig van diverse aanbiedingen kunt profiteren zoals die zich hier op de website aandienen.

Diverse sim only prepaid deals proberen

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is het prepaid simkaartje van Tele2 bestellen. Je weet inmiddels dat je hier voor slechts een investering van 5 euro een totaal van 20 euro beltegoed krijgt, dus dat is altijd lekker. Deze zou je kunnen opmaken en vervolgens bestel je de simkaart van Vodafone, waar je ook weer lekker een aantal euro gratis beltegoed krijgt. Als je het op deze manier aanpakt is het natuurlijk wel een beetje profiteren en niet helemaal netjes tegenover providers, maar het is wel een keuze die je hebt.

Je kunt met sim only prepaid dus zo vaak overstappen als je zelf wilt. Dat is het gemak. Zo zou je ook kunnen kijken naar het bereik wat je hebt bij verschillende providers. Dit zou bij de een best eens beter kunnen zijn dan bij de ander.

This entry was posted in Artikelen and tagged , . Bookmark the permalink.