Prepaid bellen

Je ziet dat prepaid bellen helemaal niet duur hoeft te zijn, getuige de lage tarieven die je kunt zien in het overzicht met de prepaid providers. Hoe duur je het maakt bepaal je zelf, want dit is volledig afhankelijk van de keuze die je maakt voor de provider.

Als je het overzicht bekijkt is het eerste wat opvalt het tarief dat je bij Simyo betaalt voor prepaid bellen. Deze is een stuk goedkoper dan die van de concurrentie en lijkt dan ook de meest voor de hand liggende keuze te zijn indien je graag goedkoop prepaid wilt bellen. Het is namelijk niet erg aannemelijk dat je graag meer betaalt dan eigenlijk nodig is voor een belminuut. Zeker als je nu zo de tarieven op een rijtje ziet staan kun je toch alleen maar de conclusie trekken dat je bij de andere providers van sim only prepaid heel wat meer betaalt.

Wat natuurlijk wel zeer gunstig is zijn de prepaid aanbiedingen. Hierdoor kun je toch worden verleid om voor een andere provider te kiezen die weliswaar een duurder tarief heeft per belminuut, maar die dat in eerste instantie volledig compenseert vanwege de prima aanbieding. Je kunt bijvoorbeeld wel veel beltegoed krijgen, maar als prepaid bellen daarnaast duur is zul je uiteindelijk toch snel door je beltegoed heen zijn. Het is net waar je zelf de voorkeur aan geeft.

This entry was posted in Artikelen and tagged , , . Bookmark the permalink.