Prepaid simkaart

Juist het gemak en ook de zeer lage instapkosten maken dat de prepaid simkaart nog altijd goed wordt verkocht. Hierbij kijken we dan niet naar een specifieke provider, maar gewoon naar de prepaid simkaart in het algemeen. De instapkosten zijn zoals je kunt zien slechts een paar euro en het mooie is dan ook nog eens dat je dan al beltegoed op je prepaid simkaart hebt staan ook. Ook speelt natuurlijk het feit dat je nooit verplichtingen hebt tot het betalen van rekeningen en dergelijke een belangrijke rol. Je betaalt je gehele verbruik namelijk al vooraf, dus als het op is is het gewoon op. Geen gedoe met over je databundel heen gaan en dan torenhoge kosten moeten betalen, want is het beltegoed op, dan kan er simpelweg niet meer gebeld of gesms’t worden.

Meerdere prepaid simkaarten bestellen

Natuurlijk heb je de mogelijkheid tot het bestellen van meerdere prepaid simkaarten. Bestel je echter meerdere simkaarten, dan moet je wel goed beseffen dat je telkens als je een andere prepaid simkaart in je telefoon steekt je ook een ander telefoonnummer hebt. Om gewoon zelf te kunnen bellen maakt dat natuurlijk niet zo veel uit, maar gebeld worden gaat een stuk lastiger als je continue van nummer wisselt.

Om te kijken bij welke provider je bijvoorbeeld het beste bereik hebt kun je natuurlijk altijd even verschillende prepaid simkaarten uittesten om erachter te komen.

This entry was posted in Artikelen and tagged , , . Bookmark the permalink.