Providers

Is er nog een verschil tussen de providers waaruit je kunt kiezen? Ja, er is verschil in de tarieven natuurlijk. Maar als we de kwaliteit tussen de providers met elkaar vergelijken moeten we tot de conclusie komen dat ze maar bitter weinig voor elkaar onder doen.

Tuurlijk, er komt wel eens een kleine storing voor hier en daar, maar over het algemeen genomen hebben we in Nederland toch wel te maken met zeer goede en betrouwbare providers. De een is wat duurder dan de ander (en zeker bij sim only prepaid zijn de verschillen pijnlijk duidelijk), maar qua bereikbaarheid en snelheid van de netwerken hebben we niks te klagen.

Ook de kleinere providers die we in Nederland hebben werken eigenlijk altijd samen met grote jongens als KPN en Vodafone. Zo kunnen klanten én profiteren van een goed netwerk én daarnaast zijn kleinere providers vaak ook nog eens stukken voordeliger (kijk bijvoorbeeld naar Simyo als het gaat om sim only prepaid en sim only abonnement en Youfone als het alleen gaat om een sim only abonnement).

De conclusie is dus dat je echt niet voor een grote naam hoeft te kiezen om goede service te hebben. Echter een volstrekt onbekende naam is misschien ook niet altijd even slim. Doe dan in elk geval een beetje research naar de desbetreffende provider.

This entry was posted in Artikelen and tagged , , . Bookmark the permalink.