Umi X3

In Nederland worden Chinese smartphones steeds vaker gekocht. Dit is ook niet zo verwonderlijk, want deze telefoons kunnen heel goed concurreren met andere bekende merktelefoons en daarnaast zijn ze vaak ook velen malen goedkoper. Neem bijvoorbeeld de Umi X3. Dit is het allernieuwste vlaggenschip van de fabrikant Umi. Met een schermgrootte van maar liefst 5.5 inch en een Full HD display van de fabrikant LG, mag het zich een octa-core phablet noemen. Het beeld van deze telefoon is haarscherp. Deze Chinese telefoon biedt enorm goede prestaties en dat voor een lage prijs. Deze smartphone is bij uitstek geschikt om mee te internetten en video’s op af te spelen.

Gorilla Glass

Het scherm is voorzien van Gorilla Glass voor extra bescherming. Zo voorkom je krasjes op je scherm. Met een resolutie van 1080×1920 en een IPS-LCD, kun je het scherm vanuit elke hoek goed bekijken.

Enkele specs

De smartphone beschikt over een MT6592 processor. De kloksnelheid van deze smartphone is 1.5 Ghz. Dit in combinatie met 2 GB RAM geheugen, maakt het mogelijk om snel en soepel te werken. De camera resolutie is 13.0 megapixel.

Android 4.2

Deze telefoon werkt met Android 4.2. We raden je wel aan om een extra servicepakket te bestellen. Deze verwijderd alle Chinese apps en voegt Nederlandse Google apps toe.

This entry was posted in Artikelen. Bookmark the permalink.