Waarom sim only prepaid?

Als je je afvraagt waarom je voor sim only prepaid zou moeten kiezen zullen we je dat in dit artikel uitleggen. Er zitten namelijk een hoop voordelen aan het gebruik van sim only prepaid.

Ten eerste, waarom sim only?

Als je gebruik maakt van sim only kun je altijd profiteren van zeer gunstige tarieven. Aangezien je zelf al een telefoon hebt en je dus alleen een simkaart van provider krijgt kunnen zij jou de meest voordelige tarieven aanbieden. Vooral bij een provider als Simyo is dit zeer goed te merken in de tarieven, omdat zij enkel en alleen bezig zijn met sim only.

Ten tweede, waarom prepaid?

Je kiest voor prepaid als je alleen maar wilt betalen voor iets dat je gebruikt. Pas wanneer je begint te bellen ga je betalen. Dit is compleet anders dan bij een abonnement, waar je een vast bedrag per maand betaalt en zelfs meer als je over je bundel heen gaat (vaak tegen extra hoge tarieven). Er gaat dus echt pas geld van je prepaid tegoed af als je gebruik maakt van een dienst van de provider. Dit kan een groot voordeel voor je zijn.

En nu kun je ook nog eens profiteren van het extra prepaid tegoed dat je krijgt als je een simkaart aanvraagt. Bekijk daarvoor het overzicht.

This entry was posted in Artikelen and tagged , , . Bookmark the permalink.