Wat is voor mij het goedkoopste mobiele telefoonabonnement?

Het goedkoopste telefoonabonnement, wie wilt dit niet? Veel Nederlandse mobiele telefoongebruikers betalen veel te veel voor hun telefoonabonnement. Hier zijn verschillende redenen voor, zo kiest men het verkeerde mobiele abonnement woordoor men teveel of te weinig belminuten heeft. Bij een te groot abonnement blijven er veel minuten, sms’jes en MB’s over waarvoor u wel betaald. En bij een te laag abonnement is de kans erg groot dat u over uw bundel heen gaat waardoor u alsnog meer betaald dan de vaste maandelijkse abonnementsprijs. Deze belminuten zijn bij veel providers ook nog eens duurder dan de minuten binnen de bundel, iets wat natuurlijk helemaal niet prettig is. Het bekijken van de mogelijkheden en het kiezen van een goedkopere simkaart is dus geen overbodige luxe.

Wat voor soort abonnement is het goedkoopst?

Een heel simpel antwoord op deze vraag is: ‘Een sim only abonnement’. Deze zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan de normale abonnementen en zijn flexibeler in te delen. Zo kunt u iedere maand uw abonnement kosteloos wijzigen, totdat u uw ideale pakket gevonden heeft.

Een sim only dus, maar welke?

Welk sim only abonnement voor u interessant is ligt natuurlijk geheel aan uw mobiele telefoongebruik. Sommige providers bieden de standaard telefoondiensten zoals bellen en sms’en goedkoop aan en sommige juist weer het internetgebruik. Nu is het natuurlijk bijna niet te doen om alle mobiele telefoonproviders te vergelijken door de website te bekijken en door alles op een rijtje te zetten. Gelukkig voor u zijn er websites die deze vergelijking graag voor u maken. Zo is er de sim only expert die op basis van uw mobiele telefoongebruik het goedkoopste abonnement voor u uitrekent. Hier kunt u het aantal minuten, sms’jes en aantal MB’s invullen en hierna ontvangt u een lijst met de goedkoopste abonnementen. Erg prettig, want dit scheelt u zowel geld als tijd. Het vergelijken van sim only abonnementen is echter wel noodzakelijk als u er zeker van wilt zijn dat u kiest voor de goedkoopste oplossing.

This entry was posted in Artikelen. Bookmark the permalink.